Borrel rondvaart

Wie tijdens een groepsuitje in Rotterdam de spido wil nemen kan beter aan boord stappen op Ome Aad’s borrelboot voor een leuke tour door de havens. De Borrelboot van ome Aa’s is de enige bruine kroeg van Rotterdam en alles is inclusief.

Op en afstappen

De Borrelboot kan op vele plekken aanmeren in Rotterdam, schiedam, vlaardingen Maassluis, Oud Beijerland en Dordrecht. In Rotterdam zijn eel steigers langs de Maaskant te vinden. Geef aan ons door waar u vandaan komt en wij adviseren de beste opstapplek. Komen uw gasten allemaal per auto dan weten wij nog waar uw gasten gratis kunnen parkeren.

Wat heeft de Borrelboot te bieden:

De Borrelboot is een schip van 32 meter lang en 5 meter breed.
Op het voordek vindt je een gezellig ingerichte ruimte met gezellige kachel, banken en hoge tafels met barkrukken. Een echte bruine kroeg waar met gemak 65 mensen de ruimte hebben om te borrelen en een feestje te vieren. In het vooronder is een barretje te vinden waar zo'n 35 mensen lekker kunnen eten aan grote tafels en de bar. Gezien alle dranken altijd all in zijn is er boven en beneden gelegenheid om drankjes te pakken.
Het grote achterdek, dat laag bij het water zit geeft voor een heel intieme sfeer. Het is ruim genoeg voor 75 personen om een borrel te doen of een feestje te bouwen in de zomer.
Wie echt om zich heen wil kijken kan op het bovendek terecht. Er is ruimte voor zo'n 20 personen.
Kortom een gezellige bruine kroeg op het water waar je van een feestje tot gezellig oude verhalen kan ophalen met vrienden. Gegarandeeerd een succes!

Catering op maat

Omdat de Borrelboot altijd complete arrangementen aanbiedt die passen bij de borrelboot denken wij dat wij u genoeg te bieden hebben. Heeft u echter wensen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Een BBQ met kreeft, of oesters tijdens de borrel zijn ook mogelijk.

Maximale capaciteit:
75 personen

Prijzen:
Prijzen varieren van € 24,50 tot € 125,- pp

Groepskorting
Wij hanteren bij groepen groter dan 40 diverse groepskortingen. Bij alle arrangementen staan direct de kortingen vermeld.

Inclusief
De Borrelboot biedt altijd complete pakketten aan. Dat betekend dat we de boot niet los verhuren voor alleen een rondvaart. Er is altijd een drankje en een hapje bij.
Bij de borreltochten en arrangementen staat vermeld wat u kunt verwachten.

Deel met je vrienden...