De Borreljacht – Mis de Boot niet!

De stad ontdekken met het leukste retro stadsspel! Dat kun je doen bij Ome Aad. Voor het spel gebruik je Kaarten, ouderwetse GPSjes, Puzle en je eigen verstand. iedereen binnen het team kan het spel meespelen en je kan hiermee de grootste lol hebben

Maar dit jaar is het anders!

De perfecte locatie is namelijk niet zomaar op internet te vinden. Je moet ernaar opzoek. Dit jaar gaan jullie op jacht naar de kerstborrel! Een middag en avond die jij met jouw team niet snel meer zal vergeten.

Komen jullie snel genoeg bij de borrellocatie aan?!

Wat een spanning zo'n race tegen de klok! Door de opdrachten uit te voeren verzamelen jullie punten om de uiteindelijke locatie te pakken te krijgen maar kijk uit voor het andere team. Zij kunnen jullie voordeel zomaar blokkeren. Zijn jullie gecombineerde skills goed genoeg om de eeuwige roem te pakken?! (en het eerste biertje)

Wat kan je van de achtervolging verwachten?

Jullie verzamelen in het centrum van de stad waarna je onder het genot van een drankje een korte speluitleg krijgt van de begeleider. De stad is twee uur jullie strijdveld, klaar om te ontdekken. Tijdens het doornemen van de opdrachten maken jullie een strategie om de meeste uitdagingen zo origineel mogelijk uit te voeren.

Hoe sneller de opdrachten zijn voltooid des te meer kans jullie maken om als eerste bij de borrellocatie aan te komen. En waar dit is, is een totale verassing! Via bonusopdrachten krijgen jullie de mogelijkheid antwoorden op de vragen te komen. Werkt jullie techniek het beste?

Zodra de vragen zijn beantwoord is het puzzelen geblazen. Klop het antwoord? Dan krijgen jullie een speciale opstap locatie toe gezonden. De spanning stijgt wanneer je naar de bestemming rent. Zouden de andere team al aanwezig zijn? Niemand weet welke verassing er daar op jullie te wachten staat.

Wil je de dag helemaal compleet maken?

Na de kerstman jacht ook zo'n trek gekregen? Combineer de vaartocht met een van onze feestelijke maaltijden aan boord.

Minimum aantal deelnemers:
25 personen

Prijs
1,5 uur €44,50 p.p.
2 uur €49,50 p.p.
2,5 uur €54,50 p.p.
3 uur €59,50 p.p.
3,5 uur €70,00 p.p.

Inclusief
- Een Kerstman
- Spelmaterialen
- Ontvangt met drankje
- RIB-Experience vervoer naar borrellocatie
- Prijsuitreiking inclusief prijs
- Gezamenlijk bekijken van alle tijdens het spel gemaakte foto's
- Afhuren Borrelboot
- Onbeperkt bier, wijn, fris
- Bittergarnituur
- Kaas en worst plankje
- BTW

Liever geen RIB-Experience?
€5,- korting p.p.

Deel met je vrienden...