De Dikke Boterhammen lunch

De Dikke Boterhammen Lunch
Geniet aan boord van Ome Aad’s Borrelboot van een overheerlijke culinaire boterhammenlunch. Het brood komt van de Bakkerswerkplaats op Katendrecht, waar talentvolle mensen werken die in een normale, drukke werkomgeving niet meekomen. Het brood wordt gebakken met verse gist en lokaal gekweekte desemculturen.

Terwijl de boterhammen met vlees, kaas en vegetarische varianten worden genuttigd, vaart de Borrelboot naar het oosten, om te keren bij voetbalstadion de Kuip van Feyenoord. Vandaar stomen we op naar het westen langs de gedenkwaardige hoogbouw en de oude stadshavens.

De Dikke Boterhammenlunch bestaat uit het volgende:
>Rauwe ham / kaas / ei / sla
>Tonijnsalade / asperge kiemen / rucola
>Truffel salami / parmezaan / rucola
>Kerrie eiersalade / knoflook kiemen
>Geitenkaas / honing / rucola
>Mozzarella / zongedroogde tomaat / pesto
>Hummus / gegrilde groente
>Koffie / thee

De Bakkerswerkplaats op Katendrecht
Ons brood komt van de Bakkerswerkplaats, waar mensen die sociaal of verstandelijk beperkt zijn, de finesses van het bakkersambacht leren. Talentvolle mensen, die de druk van een gewoon werk niet aan kunnen of net iets langzamer werken.

Brood van de Bakkerswerkplaats is niet alleen heel lekker, maar door het in te kopen draagt Ome Aad’s Borrelboot ook bij aan kansen voor dit team van bijzondere bakkers.

DE LEKKERSTE CROQUET

Het spijt ons natuurlijk dat de lekkerste Kalfscroquetten en garnalencroquetten uit Amsterdam komen! Maar ze zijn te lekker om ze u te onthouden.

De Kalfscroquetten maken sinds 1969 deel uit van het assortiment van Holtkamp. In de loop der jaren zijn ze telkens verfijnd, maar de basis is hetzelfde gebleven. Eind jaren 80 kwamen er de garnalencroquetten bij op verzoek van café Luxembourg in Amsterdam. De garnalencroquet heeft zelfs landelijke bekendheid gekregen. De beroemde Holtkamp-croquetten zijn een origineel Holtkamp-product, maar dat hebben zij niet alleen gedaan. Ze hebben veel te danken aan de smaakadviezen van culinair journalist Johannes van Dam, topkok John Halvemaan en likeurstoker Cees van Wees.

De fijne paneerlaag rond de croquetjes en de volle vulling maakt deze uniek in haar soort en geeft een heel bijzondere smaakbeleving.

Minimum aantal deelnemers:
25 personen

Ben je met minder dan 25 personen?
Kijk naar de beschikbare datums onder 'Rondvaarten'.

Prijs
1 en 1,5 uur op aanvraag
2 uur €48,00 p.p.
2,5 uur € 54,00 p.p.
3 uur €59,00 p.p.
3,5 uur €64,00 p.p.
4 uur €73,00 p.p.
5 uur of meer op aanvraag

Optioneel bij te boeken:
> Kopje seizoenssoep € 5,00 per stuk
> Holtkampkroketjes € 3,75 per stuk

Groepskorting
Meer dan 40 pers 3,00 p.p.
Meer dan 60 pers 4,50 p.p.

Inclusief
> Huur Borrelboot
> Onbeperkt bier, wijn, fris en Spa blauw/rood
> Koffie, thee
> Zeer dik belegde boterhammen
> BTW

Deel met je vrienden...