De Meest Historische Schepen

Ben jij met jouw groep helemaal gek van onze havens? Zijn jullie ooit wel eens op de meest historische schepen van Rotterdam geweest? Een borrelboot van 120 jaar oud, de SS Rotterdam als echte parel. Nog niet eerder was een waterdag zo vol met verbazingwekkende locaties.

Wat kan je verwachten van deze waterdag?

Bij de SS Rotterdam weten ze bij de hotelreceptie van jullie komst. Hier zal iedereen worden voorzien van een audiofoon en route waarmee het schip jullie speelveld wordt voor de komende 2 uur. De complete rondleiding brengt jullie naar het oude binnenzwembad, de sportdekken, het ingenieus ontworpen trappenhuis en niet te vergeten de bijzondere machinekamer waar vroeger zo hard werd gewerkt.

Leer meer over het systeem van verdampers, ketels, turbines en generatoren die zorgden voor alle stoom, stroom en Pk’s aan boord.

Na deze indrukwekkende tour door het verleden zijn jullie nog lang niet klaar! Aan de waterkant ligt er namelijk nog een historische pracht op jullie te wachten. Ome Aads borrelboot is wel 120 jaar oud en heeft vroeger zelf in Zeeland als persoons- en pakketvervoer mogen dienen. Hierdoor worden jullie opgehaald om onder het genot van een hapje en drankje door de zeehavens van Rotterdam te varen.

Ik wil meer, spannender en sneller!

Dat is zeker mogelijk. Deze waterdag kan worden uitgebreid met een wel hele bijzondere ervaring!

Na de rondleiding in de SS Rotterdam worden jullie opgehaald door de snelste boten op de Maas! Met wel 80 tot 100 km per uur schieten jullie als de bliksem door Rotterdam. In afstemming zal de tocht duren tussen de 15 minuten tot 60 minuten waarna jullie worden afgezet bij de borrelboot. Hierop kunnen jullie nagenieten van deze spectaculaire dag!

Minimum aantal deelnemers:
25 personen

Prijs vanaf
€65,00 p.p.

Inclusief
- Rondleiding SS Rotterdam van 1 uur
- Bruikleen audiofoon
- Huur Borrelboot van 2 uur
- Wijn, bier, fris
- Koffie, thee
- Kaas en worst plankjes
- Bitterballen
- BTW

Bij te boeken
- RIB Experience over de Maas
- Uitgebreid diner arrangement
- Luxe dranken pakket

Deel met je vrienden...