Ome Aad's Borrels

Ome Aad's Borrels

Dames

Tante Jo houdt wel van een Borrel na het werk of gezellig op zaterdag en zondag met Familie en vrienden. Daarom bieden wij een leuke borrel aan met de lekkerste happen. Voor de December maand hebben we een echte kerstborrel arrangement samen gesteld. De Borrelboot is natuurlijk geheel in de kerstsferen gehuld.

De Groene Borrel

De Groene Borrel is speciaal samengesteld om iedereen in hun wensen te voorzien. Al het vlees is misschien verwijderd maar de alternatieven zijn zeker even lekker! Aangevuld met diverse groentes, stukjes kaas en uitgebreid bittergarnituur ben je helemaal ready to go.

De vette snacks en kaasstengels zijn niet weg te denken bij een goede borrel. Dus toen Jo vegetarisch werd verzonnen we een mooi arrangement dat zou werken voor ons beiden.

Alhoewel ik groot fan ben van van groentes, voel ik er minder voor om bij een biertje alleen op een wortel te gaan zitte bijten. Een alternatief voor mijn frituur voorkeur moest natuurlijk worden toegevoegd. Zo kwamen we erachter dat er oesterzwam bitterballen bestaan. Deze mogen uiteraard niet ontbreken! Nu heeft Jo haar hummus dip en ik mijn balletjes. Beste van beide werelden.

De Groene Borrel

49,50 Per persoon
  • 2 uur rondvaart
  • Hollandse kaasbootjes met 2 soorten kaas, augurk, Amsterdamse uitjes en olijven
  • Bittergarnituur met oesterzwam bitterballen, kaasstengels en Bloemkoolroosjes in een krokant jasje
  • Diverse groenten met hummus dip
  • Patatas Fritas, Bonilla a la Vista
  • Onbeperkte drankjes
  • 2,5 uurs borrel tussen 17:00 en 19:30
    € 54,50
Vega

De Rotterdamse Borrel

Ik kan me nog herinneren dat ik als kleine jongen door m’n moeder op de fiets naar de boer werd gestuurd, om daar verse kaas te halen. Altijd voor speciale gelegenheden zoals feestjes of verjaardagen. Zodra ik thuis kwam was het huis al gevuld met de geur van frituur en een gezellige rumoerigheid van de babbelende vrienden en familieleden. Dagen waaraan ik nog graag terug denk uit mijn verleden, in zo verre dat ik ze met jullie wil delen. De snack plankjes die mijn moeder altijd op tafel zetten, zijn de basis voor elke goede borrel. Die traditie wordt op de borrelboot doorgezet.

De Rotterdamse Borrel bestaat uit traditioneel Hollandse snack plankjes gevuld met stukjes, kaas, worst en augurkjes aangevuld met een uitgebreid bittergarnituur. De zoutjes en nootjes staan verspreid door de boot. Een compleet arrangement inclusief alle drank. Je hoeft nergens meer aan te denken.

De Rotterdamse Borrel

45,- Per persoon
  • 2 uur rondvaart
  • Hollandse snack plankjes met 2 soorten boeren kaas uit stellendam, slagers leverworst met Augurk en Amsterdamse uitjes
  • Bittergarnituur met rundvlees bitterballen, kaasstengels, bamihap, kipnugget, vlammetje en frikandel
  • Knabbel zoutjes
  • Onbeperkt drankjes
  • 2,5 uurs borrel tussen 17:00 en 19:30
    € 50,-
lekker

De Luxe Rotterdam Borrel

De luxe Rotterdamse borrel bestaat uit een grote diversiteit van Nederlandse, Mediterrane en Amerikaanse snacks. De happen worden door de hele boot verspreid. Als finger food over alle tafels heen. Zo kan je lekker blijven borrelen.

Bitterballen en kaasplankjes zijn mij van thuis uit meegegeven, maar de verschillende snacks die tafels versieren over heel de wereld kan ik niet van jullie onthouden. Zo werd ik verrast door Mediterraanse dolmas uit Griekenland, de grote diversiteit van de canned delicatessen uit Canada en de Bitterbal mag natuurlijk niet ontbreken. Wat is er nu leuker dan je blijven verbazen over de smaken die over de hele wereld heel normaal zijn. Dat maakt dit arrangement zo speciaal. Bijzonder goed genieten, op de Borrelboot in Rotterdam.

De luxe Rotterdamse Borrel

52,50 Per persoon
  • 2 uur rondvaart
  • Hollandse snackplank met luxe kaas en vleeswaren
  • Bittergarnituur met rundvlees bitterballen, kaasstengels, en garnalen kroketjes
  • Blikkenbak met paté van sardientjes (ortiz) met sausjes en crostini’s, dolmas, balea mosselen en olijven en crackers
  • Patatas Fritas, Bonilla a la Vista
  • Ontvangst met een glas heerlijke Cava
  • Onbeperkt drankjes
  • 2,5 uurs borrel tussen 16:00 en 19:30
    € 57,50 p.p.
luxe

Wilt u een combinatie tussen de Groene en de luxe of gewone Rotterdamse Borrel dan kan dat uiteraard ook.
Prijs met de luxe Borrel € 51,50 p.p. en met de gewonen borrel € 47,50 p.p.

Op alle borrels € 5,- korting p.p. op zondag, maandag, dinsdag en woensdag

Onze arrangementen zijn altijd compleet en inclusief:
Rondvaart ticket Borrelboot, Onbeperkt drankjes, zoutjes, personeel en BTW
Dranken:
In elk arrangement zijn de volgende dranken
standaard opgenomen:
Witte wijn(droog en zoet) Rode wijn,
Oranjeboom pils, Cola, Cola light, Sprite, Casis, Fanta, Bitterlemon, Tonic, Ice tea regular, Icetea green, plat en bruisend water en siropen.
Groepskorting over de basisprijs
Komt u met:
Meer dan 45 personen: 10% korting
Meer dan 55 personen: 15% korting
De basis prijs bestaat uit de prijs over de rondvaart ticket, drankjes en zoutjes. Deze kan variëren per dag en tijdstip. Over de foodcatering krijgt u geen korting 
De Beste rondvaart door Rotterdam!

Heerlijk! De pinchos van Ome Aad zijn niet alleen verschrikkelijk lekker, ze vullen de hele tafel met prachtige kleuren en een luxe uitstralen om direct al trek van krijgen. Met combinaties uit alle culturen breng jij de hele wereld aan boord via deze borrelplank.

De verschillende bites die al jouw smaakpupillen gaan prikkelen:

  • Manchego met kweepeer 
  • Gerookte zalm met kaviaar
  • Truffelei
  • Caprese
  • Parmaham met Tomaten tapenade
  • Chorizo met muhammara
  • Krabsalade met dille
  • Fuet met hummus
  • Gebakken Piementos de Padron met zeezout

Vanaf 25 pinchos (€2,00 p.s.) kan jij al de tafel vol zetten met deze prachtige lekkernijen. Vindt jij tapas ook zo’n goed idee?!

 

Een van de lekkerste alternatieven voor de rundvlees bitterballen zijn de oesterzwam bitterballen. De gefrituurde ragout van paddenstoelen die aan jullie wordt geserveerd zijn van de Vegatarische slager.  De Nederlandse boer én vleesliefhebber Jaap Korteweg liep in 1998 al rond met de gevoelens dat hij zoveel van vlees hield, dat hij het vegetarisch wilden maken. Geen vleesvervangers zoals bietenburgers of tofu, maar een ‘vleesopvolger’. Een geheel nieuw product dat de naam ‘vleesch’ draagt. 

En met succes. Alle producten van De Vegetarische Slager worden gemaakt op basis van soja, lupine en/of regionaal geteelde groenten. De komende jaren blijven ze zich ontwikkelen op weg naar ‘een gehele nieuwe generatie vegetarisch vleesch die volgens topchefs en culinair journalisten niet van echt te onderscheiden is’.