Ome Aad's Boterhammen en Salades

Ome Aad's Boterhammen en Salades

Salade Bar

Met 3 verschillende koolhydraten, 3 verschillende basis salades, 4 dressings en 16 toppings is de saladebar van Tante Jo het meest uitgebreide saladebuffet op het water. Met al deze lekkernijen is er voor ieder wat wils. Aanpasbaar aan elke voedingsvoorkeur.

Het duurde niet lang voordat Jo mij ervan had overtuigd dat salades niet alleen zijn voor mensen die gaan diëten. Zo veel verschillende smaken, dressings en toppings die je kan blijven om jezelf telkens opnieuw te verbazen. Mijn favoriete dressing is de honing/mosterd. Persoonlijk vind ik dat die elke salade lekker maakt, maar als je het aan Jo vraag zal ze geen antwoord kunnen geven. Die maakt gerust elke dag iets totaal anders klaar! Ik ben benieuwd of jullie ons nieuwe combinaties kunnen laten zien.

Salade Bar

54,50 Per persoon
 • 2 uur rondvaart
 • De koolhydraten; pesto pasta salade, bulgar, romige aardappel salade
 • De basis; gemengde salade, mesclum, rucola
 • 14 verschillende toppings
 • 4 verschillende dressings
 • Onbeperkte drankjes
Vega

De Dikke Boterhammen Lunch

Ook zo klaar met die dun belegde boterhammen? Uiteindelijk gaat het er toch om wat er op het broodje zit? Een plakje kaas met een beetje boter heb ik geen genoeg aan, daarom introduceer ik aan jullie mijn Dikke Boterhammen lunch. Even eerlijk, dat is toch om van te genieten. Vers knapperig brood van de bakker, gevuld met lekker dikke lagen van de mooiste producten. Om te smullen. Al zeg ik het zelf.

De Dikke Boterhammen Lunch bestaan uit 7 verschillende soorten belegde boterhammen. Uiteenlopend van het bekende broodje gezond op Ome Aad’s manier tot tonijnsalade met asperge kiemen. De lunch is zo samengesteld dat je je geen zorgen hoeft te maken over verschillende dieetwensen.

Dikke Boterhammen Lunch

59,50 inclusief
 • 2 uur rondvaart
 • Vers brood van de Bakkerswerkplaats belegen met:
 • Rauwe ham / kaas / ei / sla
 • Tonijnsalade / asperge kiemen / rucola
 • Krabsalade / Hollandse garnalen
 • Geitenkaas / honing / rucola
 • Mozzarella / zongedroogde tomaat / pesto
 • Hummus / gegrilde groente
 • Surinaamse eiersalade / rucola
Popular

Mediterraanse verleiding

Het Fijnproevers arrangement is gebaseerd op 3 afwisselende rondes. Soep naar het seizoen, frisse salades en italiaans toast met heerlijke Italiaanse producten. De lunch zal tijdens de vaart worden geserveerd waardoor je er tijdens de hele vaart van kunt blijven snoepen.

In Italië is het eten van een boterham iets wat ze niet kennen. Aangekomen in Porto di Napoli werd ik opgevangen door een familie die ketelbinkies zoals mijzelf onder hun hoede nam voor we vertrokken naar de volgende haven. De hele dag stonden de vrouwen te ploeteren in de keuken om voor de gasten prachtige maaltijden op tafel te zetten. Denk maar niet dat je ook maar iets mocht laten liggen! Zodra je bord leeg was, werd deze direct weer gevuld. Eten zal je. Hier is het volgende arrangement ook op gebaseerd. Een uitgebreide italiaanse lunch met een Nederlandse draai.

Mediterraanse verleiding

59,50 Vanaf per persoon
 • 2 uur rondvaart
 • *Seizoenssoep
 • *Seizoenssalade
 • Vers brood van de Bakkerswerkplaats belegen met:
 • Italiaanse ham / parmezaanse kaas / aceto balsamico / rucola
 • Tonijnsalade / asperge kiemen
 • Caprese; mozzarella / tomaat / pesto / rucola
slow
Onze arrangementen zijn altijd compleet en inclusief:
Rondvaart ticket Borrelboot, Onbeperkt drankjes, zoutjes, personeel en BTW
Dranken:
In elk arrangement zijn de volgende dranken
standaard opgenomen:
Witte wijn(droog en zoet) Rode wijn,
Oranjeboom pils, Cola, Cola light, Sprite, Casis, Fanta, Bitterlemon, Tonic, Ice tea regular, Icetea green, plat en bruisend water en siropen.
Groepskorting over de basisprijs
Komt u met:
Meer dan 45 personen: 10% korting
Meer dan 55 personen: 15% korting
De basis prijs bestaat uit de prijs over de rondvaart ticket, drankjes en zoutjes. Deze kan variëren per dag en tijdstip. Over de foodcatering krijgt u geen korting 

De gerste rondvaart door Rotterdam!

De lunch tochten van Ome Aad zijn niet voor niks mega populair in de stad. Of je nu lekker van een sateetje zit te genieten aan boord of jezelf verwent met de uitgebreide Dikke Boterhammen Lunch, Ome Aad weet precies wat je wilt. Tijdens de lunch nemen wij je mee op reis langs alle bezienswaardigheden van de stad. De Erasmusbrug onderdoor, om uit te kijken naar Hotel New York. Hier hoort uiteraard ook de industrie bij met zijn grote tankers en immense platformen.

De gezellige muziek maakt de tocht helemaal compleet. Natuurlijk ben je ook zelf uitgenodigd om zelf de DJ te spelen, of er eentje mee te nemen. Zou jij graag een thema lunch willen geven? Ook dat is zeker mogelijk!

De Bakkerswerkplaats

Wist je dat? Het brood van de Bakkerswerkplaats niet zomaar door je alledaagse bakker wordt gemaakt. Het wordt gebakken door talentvolle mensen die in een normale, drukke werkomgeving niet meekomen. De Bakkerswerkplaats is een veilige plek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo geeft deze sociale onderneming iedereen een kans om zichzelf te ontwikkelen en door te groeien naar een volwaardige toekomstige collega. 

Holtkamp Croquet
We durven het bijna niet te zeggen, maar na veel testen hebben we het toch gedaan. Hierbij alvast onze excuses maar de lekkerste kalfscroquetten komen echt uit Amsterdam. De Kalfscroquetten maken sinds 1969 deel uit van het assortiment van Holtkamp. In de loop der jaren zijn ze telkens verfijnd, maar de basis is hetzelfde gebleven. Eind jaren 80 kwamen er de garnalencroquetten bij op verzoek van café Luxembourg in Amsterdam. De garnalencroquet heeft zelfs landelijke bekendheid gekregen. De beroemde Holtkamp-croquetten zijn een origineel Holtkamp-product, maar dat hebben zij niet alleen gedaan. Ze hebben veel te danken aan de smaakadviezen van culinair journalist Johannes van Dam, topkok John Halvemaan en likeurstoker Cees van Wees.