Ome Aad's Stoofpotjes
Ome Aad's Stoofpotjes

Speciaal voor jullie heb ik allerlei arrangementen samengesteld die ik zelf ook heel leuk vind. Van koffie met gebak, Borrels tot heerlijke diners en feestjes in de avond. De arrangementen kun je eventueel uitbreiden met een glaasje bubbels, extra hapjes of combineren. Wil je langer varen dan kan dat ook.

Het Geen-Paard-Nog-Koe arrangement wordt per persoon uitgeserveerd tijdens de vaart. Het stoofvlees komt op een bedje van de verse frieten van Friet@Katendrecht. Is alleen het stoofpotje niet genoeg? Voeg dan de Oesterzwam kroket toe om de maaltijd af te maken.

Dit gerecht is weer een van die prachtige creaties van Jo! De meest creatieve manier om om te gaan met het warme stoofpotje dat al onze magen verwarmt tijdens het varen in echt nederlands weer. Traditioneel worden de stoofpotten natuurlijk een dag vooraf klaargemaakt om al het taaie vlees zacht te laten worden maar al dat lange wachten is gelukkig bij deze stoofpot niet nodig. Hier zit namelijk helemaal geen vlees in. Deze stoofpot is namelijk gevuld met paddenstoelen en wortel. Kortom boordevol groenten, specerijen en dat geserveerd over de verse frieten van de lokale boer.

Geen Paard nog Koe

59,50 per persoon
 • 2,5 uur rondvaart
 • Vegetarische stoofpot van paddestoelen en wortel
 • Verse frieten van Friet@Katendrecht
 • Koolsla
 • Piccalilly
 • Bosui
 • Onbeperkt drank
Vega
Het Limburgs Zuurvlees wordt evenals de andere stoofvlees arrangementen per persoon aan boord geserveerd. Het stoofvlees wordt aangekleed met spekjes, bosuitjes, piccadilly. Precies wat je van een goede volle maaltijd verwacht.

Ik heb ze nooit goed kenne verstaan maar wat is dat zuurvlees toch lekker. Traditioneel dachten de limburgers het te maken van paardenvlees, maar daar was Jo toch niet zo’n fan van. Die houdt zoveel van paarden dat ze er niet eens op wilt rijden. Iets waar ik erg in teleurgesteld was toen ik speciaal voor ons tweetjes een hele tocht had geregeld. Romantisch te paard door de tabaksvelden in Viñales (Cuba) te trekken. Ze deed het echt niet hoor, mijn koppige kippie weigerden het beest op te stappen. Ah fijn, terug naar het arrangement, want dat is om te smullen. Ons stoofblik is aangemaakt met azijn, stroop en niet te vergeten, ontbijtkoek!

Limburgs Zuurvlees

59,50 per persoon
 • 2,5 uur rondvaart
 • Stoofvlees
 • Verse frieten van Friet@Katendrecht
 • Piccalilly
 • Krokante spekjes
 • Gebakken uitjes
 • Onbeperkt drank
Popular
Het Vlaams Stoofvlees arrangement wordt uitgeserveerd aan de gasten tijdens de vaart. Ons stoofblik is aangemaakt met Belgisch bier. Uiteraard zit er geen alcohol in het gerecht waardoor het met de dikke frieten ook geschikt is voor de allerkleinsten.

Antwerpen! Wellicht wel mijn meest favoriete stad uit Vlaanderen. Daar is altijd wel een feest gaande. Wat ooit een rustige stad leek is tijdens de covid periode wel erg veranderd. Gezien dit de enige plek was waar we nog lekker konden eten vonden we er in het weekend meer nederlanders dan belgen. Begrijpelijk ook, wij waren er ook te zien want wegblijven van dat heerlijke vlaamse stoofvlees, dat lukten ons niet.

Vlaams Stoofvlees

59,50 per persoon
 • 2,5 uur rondvaart
 • Stoofvlees
 • Verse frieten van Friet@Katendrecht
 • Piccalilly
 • Krokante spekjes
 • Gebakken uitjes
 • Onbeperkt drank

Inclusief

Dranken

Groepskortingen

De warmste rondvaart door Rotterdam!

Je zal het vast en zeker al een keer in de Libelle of 24Kitchen voorbij hebben zien komen. Zo’n overheerlijk patatje stoofvlees. Een gerecht dat beter bij de herfst/winter past is er gewoon bijna niet te vinden. Een paar uur sudderen op de Vlaamse wijze met peperkoek, of ondergedompeld in bier. Onze oma’s hebben wel honderden recepten over geschreven. Zo’n ook natuurlijk Ome Aad. Die kon hier op de Borrelboot Rotterdam niet stil zitten. Na jaren testen kwam hij zingend uit de keuken. Het geheime ingrediënt? Liefde natuurlijk.

Tante Jo's Stoofstoel

‘Ja leuk hoor..’ Dacht tante Jo. Die Aad maar zingen, terwijl ik geen vlees eet. Daar moest natuurlijk wat aan worden gedaan. Zo’n stoofpot kan op prachtige wijze ook zonder vlees worden gemaakt. Lekker vers en plantaardig. Aad riep haar nog na: ‘Het is alle goed, ook als dat met paddenstoelen of jackfruit moet.’.

Dit is trouwens Jackfruit. Oorspronkelijk komt de vrucht uit India, maar tegenwoorden kan je de bomen vinden door heel Azië, Oost-Afrika en Latijns-Amerika. Meer weten over welke ingredienten er nogmeer worden gebruiken in onze vegatarische arrangementen?

Holtkamp Croquet
We durven het bijna niet te zeggen, maar na veel testen hebben we het toch gedaan. Hierbij alvast onze excuses maar de lekkerste kalfscroquetten komen echt uit Amsterdam. De Kalfscroquetten maken sinds 1969 deel uit van het assortiment van Holtkamp. In de loop der jaren zijn ze telkens verfijnd, maar de basis is hetzelfde gebleven. Eind jaren 80 kwamen er de garnalencroquetten bij op verzoek van café Luxembourg in Amsterdam. De garnalencroquet heeft zelfs landelijke bekendheid gekregen. De beroemde Holtkamp-croquetten zijn een origineel Holtkamp-product, maar dat hebben zij niet alleen gedaan. Ze hebben veel te danken aan de smaakadviezen van culinair journalist Johannes van Dam, topkok John Halvemaan en likeurstoker Cees van Wees.