De Borreljacht, een citygame op zoek naar de borrelocatie

Borreljacht
Wil je een leuk retro spel doen in Rotterdam, zonder achter een ipad aan te lopen, en aan het einde gezellig borrelen met kaas en bitterballen in een typisch Rotterdams etablissement of op de borrelboot dan is de Borreljacht het juiste spel. In dit spel ga je wandelend van de ene locatie naar de andere. Al speurend naar de typisch Rotterdamse locaties leer je de stad op een ander manier kennen. Maar sta niet te lang stil, want het team dat als eerste de geheime borrellocatie heeft gevonden wint!

Opzet
Elk team maakt aan de hand van een globale kaart zelf de keuze waar heen te gaan. Op elke locatie zal men geconfronteerd worden met een vraag die betrekking heeft op de plaats waar men dan staat. Het antwoord op de vraag dient ingevuld te worden in een raadsel. Hoe meer antwoorden hoe makkelijker het wordt om de slogan te ontrafelen. Elke letter van de slogan heeft een eigen cijfer. Die cijfers dienen op hun beurt middels een formule ontrafeld te worden tot een eindcoördinaat; de borrellocatie.

Spelduur
Circa 2,5 uur (inclusief opstart). De prijsuitreiking vindt achteraf plaats onder het genot van een drankje op een gezellige (en tot het einde geheim te houden) eindlocatie. Borrel is niet inbegrepen. Locaties De Borreljacht wordt gespeeld in Rotterdam centrum

Uitrusting
Vragen en opdrachten, GPS apparaat en instructies.

Combinaties:
- Te combineren met Ome Aad's Borrelboot rond de lunch en borreltijd.
Meerprijs:
2 uur varen door Rotterdam en de havens drankjes en dikke boterhammen lunch: € 42,50 p.p.
2,5 uur Borrel aan boord van de Borrelboot € 32,50 p.p.

- Te combineren met een leuke RIB-experience over de Maas van 20 minuten waarmee we de gasten naar de Borrelboot brengen of een rondvaart maken tijdens het spel: € 24,50 p.p.

Minimum aantal deelnemers:
25 personen

Prijs
2,5 uur € 19,50 p.p.

Inclusief
- Spelmaterialen
- Prijsuitreiking inclusief prijs
- BTW

Deel met je vrienden...