Ome Aad's Oud&Nieuw 2023 - 2024
Ome Aad's Oud&Nieuw
2022 - 2023
vuurwerk wereld haven dagen

Vier jij Oud en nieuw op Ome Aad's Borrelboot?!

Muziek, feest, bier, wijn, fris, Cava, bittergarnituur, oliebollen en appelflappen.

OUD EN NIEUW OP Z'N ROTTERDAMS

Hèhè, Covid is voorbij dus tijd voor een feestje op de Maas. Kom gezellig bij mij aan boord en vier oud en nieuw op de leukste manier. We starten om 22:00 uur (boarden vanaf de waternet steiger Schiemond in Delfshaven. 

We draaien gezellige muziek en onze schipper Kees vaart de Borrelboot de eerste 1,5 uur door de havens van Rotterdam waarna we een half uur voor uur U de Borrelboot op de eerste rij parkeren om het vuurwerk van de Erasmusbrug van dichtbij te bekijken. 

Na het vuurwerk varen we nog door tot 1 uur en leggen dan weer aan op de steiger van Schiemond.  

Let op!! Ome Aad’s Borrelboot is niet bepaald rolstoel en rollator vriendelijk. 

Knallend het oude jaar uit

79,50 Per persoon
  • Tussen 21:30 en 01:30 uur
  • Oliebollen en appelflappen
  • Bittergarnituur
  • Bubbels om 24:00 uur
  • Drankjes inclusief
  • opstappen tussen 21:30 en 22:00 uur
  • Terug bij de steiger 01:00/30 uur
Hoe gezellig
Onze arrangementen zijn altijd compleet en inclusief:
Ticket Borrelboot,
onbeperkt drinken, zoutjes, personeel and BTW
Drinken:
In elk arrangement zijn de volgende drankjes inbegrepen
standaard meegeleverd: 
Witte wijn (droog en zoet), rode wijn,
Oranjeboom pils, Cola, Cola light, Sprite, Casis, Fanta, Bitterlemon, Tonic, Ice tea regular, Icetea green, plat en bruisend water.
Groepskorting over standaard prijzen
Meer dan 45 personen: 10% korting
Meer dan 55 personen: 15% korting

De basisprijs bestaat uit de prijs van het rondvaartticket, drankjes en snacks. Dit kan per dag en tijd verschillen. U krijgt geen korting op het eten.

De leukste rondvaart door Rotterdam!

Heerlijk! De dag beginnen met een vaartocht door Rotterdam onder het genot van een goed gevuld ontbijt. Zo zie je vanaf het water de stad ontwaken en opstarten. Op het achterdek met een kopje koffie, kijken naar de skyline, zo zou je elke dag toch willen beginnen?! 

Wat zou deze prachtige ochtend nog mooier kunnen maken? Loop mee met een van onze tourguide door Rotterdam om de stad niet alleen vanaf het water maar ook vanaf het land te verkennen. 

Euromast
Kubuswoningen
Erasmusbrug
Wat kom je allemaal tegen?

Afhankelijk van waar de tour start zul je de verschillende wonderen van Rotterdam tegen komen. De stad heeft zo veel te bieden dat je er uren. zou kunnen verdwalen en je nog steeds blijft verbazen over de kunst en architectuur in alle straten. 

Euromast
Als je goed tussen de gebouwen van de stad door kijkt kun je hem vanuit heel Rotterdam zien. Een van de hoogste torens in Nederlands; de Euromast. De toren, ontworpen door de architect Maaskant, biedt een spectaculier 360 grade uitzicht van Rotterdam. 

De euroscoop neemt je helemaal mee naar het topje op 185 meter hoogte. Precies hoog genoeg om de stad niet alleen nog te kunnen zien maar ook nog te kunnen voelen. Tickets voor de Euromast zijn niet inbegrepen in de tocht, maar kunnen wel worden bijgeboekt. Een bezoek aan de euromast duurt gemiddeld een uur, en zal jullie dag voor een kleine prijs perfect uitbreiden. 

Kies je ervoor om met zijn alle omhoog te gaan om van het uitzicht te genieten, vergeet ons team dan niet te vragen over de opties van de drankjes tijdens deze adembenemende tussenstop. 

Kubus woningen
Zodra je aankomt bij station Blaak zie je ze gelijk staan. Ons ‘Blaakse Bos’ gemaakt door Piet Blom blijft een van de waren eyecatchers in Rotterdam. De woningen zijn gebouwd met een hoek van 45 grade waarvan elke een ‘boom’ voorsteld in de stad. 

Laten we je gelijk een gelijk een geheimpje vertellen. De woningen zijn niet alleen leuk om naar te kijken van binnen en buiten, zie dienen ook als een loopbrug over een van de drukste straten van de stad. 

Markthal
Dit is zeker het Kleurrijkste gebouw in de stad; de Markthal! Zodra je binnenstapt word je overrompeld door alle tekeningen die de volledige plafonds van de hal versieren. Alle kraampjes en winkeltjes binnen geven je direct het gevoel dat je er lekker wilt rondneuzen. Deze zijn namelijk gevuld met bijzondere producten van over de hele wereld. 

Station Rotterdam Centraal
Indrukwekkend is zeker een van de manieren om het station van Rotterdam geopend in 2014 te omschrijven. Het station ziet er uit als een aluminium pijl in de richting het hart van de stad. Zo het station uitgelopen hoef je dus alleen maar het aangegeven punt te volgen. Makkelijker dan dit kan het niet toch? 

Druk is het er alleen wel, ondanks dat je dat niet vaak voelt op het ruime station. Gemiddeld wordt het station gebruikt voor 110.000 mensen per dag. 

Erasmusbrug
Voor de Echte Rotterdammers beter bekend als ‘de Zwanenhals of het vrouwenbeen’ is de Erasmusbrug de bekendste brug van Rotterdam. Tijdens de tocht van de Borrelboot Rotterdam zul je er zeker onderdoor varen maar ook eroverheen lopend, kijkend naar de watertaxi’s en RIB-Experience die onder de brug door scheuren geeft een heel bijzonder gevoel. De Erasmusburg verbindt het centrum van de stad met de Kop van Zuid. De Kop van Zuid heeft een  rijke historie. Hotel New York bevindt zich hier, vroeger het hoofdkantoor van de Holland Amerika lijn waar de schepen vertrokken met immigranten richting Amerika.

Dit zijn maar 5 van de hoogtepunten, maar de echte parels zul je moeten uitvinden tijdens de tours!