Ome Aad's
Diners in allerlei vormen

Avondeten, het moment waarop de dag overgaat in de avond en we ons tegoed doen aan een smakelijk maal. Gezelligheid troef, en de tafel staat vol met lekkernijen die je smaakpapillen laten juichen.

Of je nu gaat voor die sappige burgers, een waar hoogtepunt voor de liefhebbers van hartig comfortfood, of je laat je verleiden door de geurige barbecue, waar rook en gegrilde smaken zorgen voor een onmiskenbare culinaire sensatie. En laten we de vegetarische keuzes niet vergeten, een feest voor de groene genieters onder ons. Dan zijn er nog de exotische rijsttafels, een ware smaakexplosie uit Azië. Curry’s, stoofpotjes, er is voor elk wat wils.

Dus, pak je bestek en laten we samen genieten van dit dinerfestijn. Het gaat niet alleen om wat er op je bord ligt, maar om de verhalen die we delen en de momenten die we creëren.

Onze arrangementen zijn altijd compleet en inclusief:
Ticket Borrelboot,
onbeperkt drinken, zoutjes, personeel and BTW
Drinken:
In elk arrangement zijn de volgende drankjes inbegrepen
standaard meegeleverd: 
Witte wijn (droog en zoet), rode wijn,
Oranjeboom pils, Cola, Cola light, 7UP, Casis, Fanta, Bitterlemon, Tonic, Ice tea regular, Icetea green, plat en bruisend water.
Groepskorting over ticketprijs rondvaart
Meer dan 45 personen: 15% korting
Meer dan 55 personen: 20% korting
Ticketprijs:
2 uur € 25,- p.p.
2,5 uur € 27,50 p.p.

Ome Aad's Feitjes over Diner

  1. Smaken van over de wereld: Diners nemen je mee op een smaakvolle reis met gerechten van over de hele wereld, van kruidige curry’s tot hartige stoofpotjes.
  2. Geurige avonden: De geur van een heerlijke avondmaaltijd die zich door het huis verspreidt, is als een uitnodiging voor gezelligheid en voldoening.
  3. Diner als ritueel: Diner is meer dan een maaltijd; het is een avondritueel dat de dag op een smaakvolle manier afsluit.
  4. Familiebijeenkomst: Vaak fungeert het diner als het moment waarop families samenkomen, de dag doornemen en lachen om elkaars verhalen.
  5. De kunst van het koken: Diner is de tijd waarin koks hun creativiteit de vrije loop laten, spelen met ingrediënten en gerechten om iets bijzonders op tafel te zetten.
  6. Gezelligheid aan tafel: Kaarsen aan, zachte muziek op de achtergrond, diners creëren een warme en gezellige sfeer aan tafel.
  7. Herinneringen aan tafel: Sommige van de beste herinneringen worden gemaakt tijdens diners, waar gesprekken vloeien en het genot van goed eten wordt gedeeld.