Borrel & Beyond:
Cultuur

Betreed de wereld van cultuur, musea en ontspanning met Borrel & Beyond, een uniek arrangement in Rotterdam! Begin je avontuur met een uitgebreide borrel op onze Borrelboot (een waar museum op zichzelf), waarna je jezelf kan laten onderdompelen in de culturele hoogtepunten van Rotterdam. Stap in een nieuwe wereld met Remastered, neem een stap terug in de tijd bij het Maritiem museum of bekijk Rotterdam vanaf een ander perspectief dan je gewend bent met de Euromast. Dit is een perfecte combinatie van ontspanning en verkenning.

Interieur Remastered Museum Rotterdam

Borrel & Revive

72,- Per persoon
Foto van activiteit in het Maritiem Museum Rotterdam

Genieten in Maritieme sferen

65,- Per persoon
  • Entree ticket voor het Maritiem Museum
  • Geniet van de verschillende exposities
Foto van de Euromast vanaf beneden in Rotterdam

Proosten op hoog niveau

60,- Per persoon
  • Entree ticket voor de Euromast
  • Bezoek op 185 meter met de nieuwe Euroscoop
Foto van de RIB-experience Rotterdam die over het water scheert

Uitbuiken na adrenaline

87 Vanaf, per persoon
  • Ticket voor RIB-experience
  • Tours van 30-60 minuten over het water schieten

Op zoek naar een andere combinatie? Kijk bij onze Borrelboosters of mail ons om te kijken wat mogelijk is.

Over onze partners

Interieur Remastered Museum Rotterdam

Bij Remastered ervaar je wat je nog nooit hebt meegemaakt: De oude Hollandse Meesters bewerkt door de nieuwe Hollandse Meesters. De beste Nederlandse digitale studio’s hebben een nieuwe wereld gecreëerd. Een wereld waarin je wordt meegenomen in een optocht van de wonderbaarlijke figuren van Jeroen Bosch, waarin je wordt ondergedompeld in de kleurrijke taferelen van Van Gogh en waarin je kunt dansen op de beat van Mondriaans “Victory Boogie Woogie”.

In deze unieke 60 minuten durende experience in dit museum kun je ook wandelen door een waterval, je eigen UFO laten vliegen op een gigantisch LED-scherm, interacteren met scholen vissen en varen door de wolken.

Het Maritiem Museum Rotterdam maakt de vaak onzichtbare maritieme wereld
zichtbaarder en vertelt een breed publiek het verrassende verhaal van
zijn heden, verleden en toekomst, en zijn invloed op onze samenleving. Of je nu een liefhebber bent van geschiedenis, technologie, of gewoon wilt genieten van de intrigerende wereld van schepen en zeeën, het Maritiem Museum Rotterdam biedt een onvergetelijke reis door de maritieme wereld, van verleden tot heden en verder, en laat zien hoe deze wereld onze samenleving blijvend heeft gevormd. Een bezoek aan dit museum is als een duik in de diepte van de oceaan, waar je altijd iets nieuws en opwindends ontdekt.

Foto van activiteit in het Maritiem Museum Rotterdam
Foto van de Euromast vanaf beneden in Rotterdam

Stel je voor dat je boven de skyline van Rotterdam zweeft, als een moderne stadsavonturier die de wereld aan zijn voeten heeft. Dat is precies het gevoel dat je krijgt wanneer je de Euromast bezoekt.

 

Ontdek Rotterdam vanaf een hoogte van 185 meter! Met de Euromast wordt je klaar gemaakt voor een rit naar de top met een lichtshow en opzwepende muziek! Terwijl ze je meenemen naar het hoogste punt in deze ronddraaiende glazen lift, geniet van het fantastische uitzicht en luister je naar verhalen over de stad.

Ontdek de spanning van RIB-varen in Rotterdam met RIB-Experience Rotterdam! Stap aan boord van een van onze RIBs (Rigid Inflatable Boat) en laat je meeslepen door de opwinding van een geweldig avontuur op de prachtige Maas waar je alle culturele hoogtepunten zal zien vanaf het water. 

Onze tours in Rotterdam bieden een ontdekkingsreis die je niet snel zult vergeten. Terwijl de wind door je haren waait, vaar je langs de iconische Erasmusbrug en bewonder je de historische schatten van de stad. Het uitzicht op de adembenemende skyline van Rotterdam vanaf het water zal je verbazen, en met snelheden tot wel 100 km/h voel je de adrenaline door je aderen stromen. 

Het is een avontuur dat je de stad op een geheel nieuwe manier laat zien, met een dosis opwinding en sensatie die je alleen op het water kunt ervaren.

Foto van de RIB-experience voor de SS Rotterdam