Ome Aad's Kerstborrels

Koek en Zopie

Koek en Zopie arrangement bestaan uit Verse winterse Erwtensoep, buffet met koeken, warme chocomelk en Ome Aad's glüwein!

Op een koude, heldere ochtend besloot ik iets totaal anders te proberen. Deze winter wilde ik de betovering van het ijs ontdekken. Dus, met mijn schaatsen stevig vastgeknoopt, zette ik mijn eerste schuchtere stappen op het gladde ijs van een bevroren meer.

Mijn ademhaling stoomde in de koude lucht terwijl ik wiebelend over het ijs gleed. Het was duidelijk dat ik evenwicht moest vinden op de schaatsen, maar ik kon niet stoppen met glimlachen. Het was een compleet nieuwe ervaring voor me, ver verwijderd van de deinende golven op zee. Ik kon de verleiding niet weerstaan en besloot een pauze te nemen. De warme, kruidige geur en de hartverwarmende smaak van de glühwein leek de winterkou doen verdwijnen. 

Foute Kersttrui Borrel

Mijn collectie foute kersttruien is in de loop der jaren uitgegroeid tot iets waar ik enorm trots op ben. Ik heb truien met knipperende LED-lichtjes, truien met een kerstman die op een eenhoorn rijdt, en zelfs truien met jingle bells die rinkelen bij elke beweging die ik maak. Mijn vrienden en familie kijken elk jaar weer uit naar het moment dat ik mijn nieuwste aanwinst onthul, want ze weten dat het gegarandeerd voor lachen en gezelligheid zal zorgen.

Dus, als je ooit op een van mijn feesten bent, weet dan dat je je kunt verheugen op een glimp van mijn nieuwste aanwinst in de verzameling. Want voor mij draait Kerst om samenzijn, vreugde en een vleugje dwaasheid, en mijn foute kersttruien zijn daar het perfecte symbool van.

Foute Kersttrui Borrel bestaat uit traditioneel Hollandse snack plankjes gevuld met stukjes, kaas, worst en augurkjes aangevuld met een uitgebreid bittergarnituur.

En natuurlijk niet te vergeten! Neem foute kersttrui mee voor een sfeervolle avond!

Luxe Kerst Borrel

De Luxe kerstborrel bestaat uit een ontvangst met cava, mooie snack planken gevuld met gedroogde ham, kaas en noten. Zalm wraps, meloen met zalm, caprese salade en banketstaaf. Afgemaakt door het all inclusive drankjes pakket waar op aanvraag ook warme chocomelk en glühwein bij wordt geserveerd.

Het was een ambitieus plan dat maanden van voorbereiding vergde, maar ik wist dat het de moeite waard zou zijn.

Samen met mijn toegewijde bemanning begon ik maanden van tevoren met de voorbereidingen. We omhulden de feestboot met een overvloed aan fonkelende kerstverlichting en hingen guirlandes van verse dennentakken op. Overal waar je keek, ademde de boot de magie van Kerstmis.

Op de avond van het feest waren mijn gasten laaiend enthousiast toen ze aan boord kwamen. Ze werden begroet met warme glühwein en de heerlijke geur van versgebakken kerstkoekjes. De geluiden van vrolijke kerstmuziek vulden de lucht, en al snel begonnen mensen te dansen op de maat van bekende kerstliedjes. Zo moet toch elke kerstborrel zijn?!

Koek en Zopie

36,50 Per persoon
 • 1,5 uur rondvaart
 • Glühwein
 • Warme chocomelk en Slagroom
 • Erwtensoep
 • Onbeperkt drankjes
Warm

Foute Kersttrui Borrel

45,- Per persoon
 • 2 uur rondvaart
 • Hollandse snack plankjes met 2 soorten boeren kaas uit stellendam, slagers leverworst met Augurk en Amsterdamse uitjes
 • Bittergarnituur met rundvlees bitterballen, kaasstengels, bamihap, kipnugget, vlammetje en frikandel
 • Knabbel zoutjes
 • Onbeperkte drankjes
 • Vergeet je foute kersttrui niet!
Kerst!

Luxe Kerst Borrel

59,50 Per persoon
 • 2 uur rondvaart
 • Ontvangst met glaasje Bubbels!
 • Luxe snack planken gevuld met gedroogde ham, kaas en noten
 • Plankjes op tafel gevuld met diverse kersthapjes
 • Bittergarnituur met rundvlees bitterballen, kaasstengels, bamihap, kipnugget, vlammetje en frikandel​
 • Onbeperkt drankjes
 • Tip: Laat iedereen zich feestelijk aankleden!
populair
Onze arrangementen zijn altijd compleet en inclusief:
Ticket Borrelboot,
onbeperkt drinken, zoutjes, personeel and BTW
Drinken:
In elk arrangement zijn de volgende drankjes inbegrepen
standaard meegeleverd: 
Witte wijn (droog en zoet), rode wijn,
Oranjeboom pils, Cola, Cola light, Sprite, Casis, Fanta, Bitterlemon, Tonic, Ice tea regular, Icetea green, plat en bruisend water.
Groepskorting over standaard prijzen
Meer dan 45 personen: 10% korting
Meer dan 55 personen: 15% korting

De basisprijs bestaat uit de prijs van het rondvaartticket, drankjes en snacks. Dit kan per dag en tijd verschillen. U krijgt geen korting op het eten.

Beleef een magische kerst op de Borrelboot Rotterdam

Kerstboom

Het is weer die tijd van het jaar waarin de lichten fonkelen, de geur van dennenbomen in de lucht hangt en iedereen zich warm en gezellig voelt. Ja, we hebben het over Kerstmis! En wat is een betere manier om de feestelijke sfeer te vieren dan met een kerstborrel op een partyboot? Dit jaar, nodigen wij jou uit om de traditionele kerstborrel naar een nieuw niveau te tillen door te kiezen voor een unieke en betoverende ervaring – varen over het water terwijl je geniet van het magische uitzicht over de Rotterdamse skyline. 

De Magie van Een Kerstborrel op een Partyboot:

 • Sfeer: Stel je voor dat je omringd bent door sprankelende lichtjes, kerstversieringen en het zachte geluid van kabbelend water terwijl je geniet van je favoriete kerstliedjes. Dat is precies de sfeer die je kunt verwachten tijdens onze kerstborrel op een partyboot. We creëren een magische en sfeervolle omgeving waarin je samen met je collega’s, vrienden of familie dit feestseizoen perfect kan starten.

 • Entertainment: Wat is een kerstborrel zonder entertainment? Op onze partyboot heb je de mogelijkheid om op aanvraag te genieten van live muziek, DJ’s en andere verrassingen die je avond onvergetelijk zullen maken. Dans de nacht weg op kerstklassiekers of ontspan gewoon en geniet van het uitzicht.

 • Fotomomenten: Vergeet niet om je camera mee te nemen, want de uitzichten op het water, de decoraties en de fantastische kersttruien van je gasten zullen voor onvergetelijke foto’s zorgen. Het is ook mogelijk om een photo booth te laten plaatsen. Zo neemt iedereen de herinnering ook nog eens mee naar huis!

 • Eten: Of je nu kiest voor borrelhapjes, een uitgebreid diner of gezellig aansluit voor een verse kop erwtensoep. Op Ome Aad’s Borrelboot halen we alles uit de kast om jouw feest helemaal compleet te maken!