Veelgestelde vragen: Alles voor een perfecte vaart

Algemene vragen

Wij mogen tot maximaal 75 personen ontvangen. Groepsboekingen kunnen worden gemaakt vanaf minimaal 25 personen of de afname van 25 personen.

Onbeperkt bier & wijn, fris bij de diner, lunch en borrel arrangementen. Koffie/thee, jus d’orange, appelsap, melk en water bij het ontbijt.

Er worden muzieklijsten afgespeeld. U kunt er ook voor kiezen om uw eigen muziek te draaien tijdens het feest.  Opties voor, DJ’s of andere entertainment is mogelijk. Vraag dit na bij uw eventmanager.

Ja. U kunt aansluiten via een HDMI aansluiting.

Nee, helaas is de Borrelboot Rotterdam niet bepaalt rolstoel vriendelijk. Aan boord hebben wij geen mindervalide toiletten. Ook moet u 3 traptrede op om op het achterdek te komen. 

Als u of iemand in uw gezelschap een rolstoel heeft, laat hen dan contact met ons opnemen. Met uitzondering kunnen wij aanpassingen maken om de toegang makkelijker te maken.

Parkeren en Openbaar vervoer

De dichts bijzijnde parkeergarages zijn parkeergarage de Boompjes & parkeergarage Erasmusbrug.
 
U kan in Rotterdam overal op straat parkeren. De kosten zijn hiervoor relatief hoog. Komt u uit het noorden en wil je naar ons toe rijden? Ga dan niet door de stad. Dit kost vaak 45-60 minuten. Rijdt altijd over de ring en neem de weg over de Boompjes. Vlak voor de Brienenoordbrug dus rechtsaf. 
 

Klik hier voor de actuele parkeerkosten.

Metrohalte Leuvehaven: 1 min lopen
Metrohalte Beurs: 6 min lopen
(Dit geldt alleen voor onze standaard vertreklocatie bij Leuvehoofd, Rotterdam)
 

Leuvehaven Tramlijn 8, Tramlijn 12, Tramlijn 20, Tramlijn 23, Tramlijn 25
(Dit geldt alleen voor onze standaard vertrek locatie Leuvehoofd, Rotterdam)

P&R: Parkeren en reizen is het gemakkelijkst als u naar Rotterdam centrum komt voor een hele dag. Dit is gratis zolang u maar met het openbaar vervoer naar het centrum komt. Overal langs de ring kan u parkeergarages vinden waarvandaan de metro, tram of bus een directe verbinding hebben met het centrum van de stad. De makkelijkste aansluiting is bij metrohalte Kralingen en metrohalte Slinge.

Verboden op de Borrelboot

Mocht u of uw gasten de Borrelboot versieren met confetti dan wordt er € 150,- schoonmaakkosten in rekening gebracht.

Aan boord van de Borrelboot wordt geen enkele vorm van drugsgebruik toegestaan. Als onze crew ziet of de verdenking heeft van drugsgebruik is de crew gemachtigd om u direct terug te zetten op de kade. 

Wij zijn ons ervan bewust dat er natuurlijk goed veel gedronken mag en kan worden met onze open bar. Wij vragen u hier wel op een verantwoordelijke manier mee om te gaan. 

Als onze crew wordt lastig gevallen of er respectloos met het schip of het personeel wordt omgegaan is onze crew en alle tijden gemachtigd om de personen die problemen veroorzaken direct terug te brengen naar de kade en van boord te verwijderen. Ook als u het hier zelf niet mee eens bent.

Heeft u nog vragen die hier niet tussen staan? U kan ons dan gerust mailen of bellen.