Ome Aad's Ontbijtjes en gebakjes

Ach, ontbijt, dat is toch wel een van de mooiste momenten van de dag, als je het mij vraagt tenminste. Jo is er niet zo van, het motto Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag laat ze zich niet door kennen. Nou, ik wel! Er zijn zoveel verschillende manieren om je dag te beginnen, en ik moet zeggen, ik ben een fan van ze allemaal. Je hebt bijvoorbeeld koffie met gebak, een verwennerij waar ik nooit ‘nee’ tegen zou zeggen. Die geur van versgezette koffie en de belofte
van iets lekkers om te knabbelen, dat is de perfecte manier om je dag te beginnen. Of dat alledaagse, oer-Hollandse ontbijt met boterhammen, ontbijtkoek en een croissantje. Het is zo’n vertrouwd begin van de dag, een beetje als een warme omhelzing van binnenuit. Zelf ben ik er niet zo van, maar voor degenen die houden van een stevige start, is er het Engelse ontbijt, met roerei, spek, bonen en toast. Een ware smaakexplosie om je dag met kracht te beginnen. De gezonde optie, dat is meer wat voor Jo. Verschillende ontbijtgranen, vers fruit en lekkere koekjes. Erg gezond en gewoon om de hoek in Rotterdam!

Onze arrangementen zijn altijd compleet en inclusief:
Ticket Borrelboot,
onbeperkt drinken, zoutjes, personeel and BTW
Drinken:
In elk arrangement zijn de volgende dranken
standaard opgenomen:
Koffie, Thee van theemaas en water
Groepskorting over ticketprijs rondvaart
Meer dan 45 personen: 20% korting
Meer dan 55 personen: 30% korting
Ticketprijs:
2uur € 25,- p.p.
2,5 uur € 27,50 p.p.

Ome Aad's Feitjes over Ontbijt

  1. Ontbijttradities wereldwijd: Er zijn ontelbare ontbijttradities over de hele wereld, van churros in Spanje tot congee in China. Het is prachtig hoe elke cultuur zijn eigen unieke draai geeft aan de belangrijkste maaltijd van de dag.
  2. De kracht van granen: Granen zijn al eeuwenlang een belangrijk onderdeel van ontbijtmaaltijden. Ze bevatten complexe koolhydraten die langdurige energie leveren, perfect om je dag goed te beginnen.
  3. Ontbijtgesprekken: Er is iets magisch aan ontbijttafels. Familie en vrienden komen samen en genieten van elkaars gezelschap terwijl ze de dag starten. Het is een tijd voor gezelligheid en gesprekken.
  4. Ei-kunsten: Eieren zijn veelzijdig en worden wereldwijd op talloze manieren bereid. Van roerei tot omeletten, er is altijd een ei-gerecht dat bij je past.
  5. Ontbijt voorbereiden: Een beetje voorbereiding kan ’s ochtends veel tijd besparen. Vooraf enkele ingrediënten klaarmaken of een snelle smoothie in de koelkast hebben staan, maakt het ochtendritueel een stuk makkelijker.
  6. De geur van versgebakken brood: Er gaat niets boven de geur van versgebakken brood ’s ochtends. Het is als een warm welkom van de dag zelf.
  7. Ontbijt voor de ziel: Ontbijt is niet alleen voeding voor je lichaam, maar ook voor je ziel. Het kan de dag beginnen met een vleugje geluk en positiviteit. Dus zorg ervoor dat je er elke ochtend van geniet!