Tante Jo's gebakjescruise

Bakkie en Gebakkie bevat vers appelgebak van de bakker. Onbeperkt koffie, thee en jus d'orange zijn toegevoegd aan de onbeperkte dranken.
Ondertussen weten jullie al dat ik een grote babbelaar ben, maar hier valt niks over te zeggen. Het is simpelweg van zichzelf al helemaal perfect. Bakkie pleur, zwart drappie, appelgebakkie en een toefie slagroom. Top!

Let op!! Ome Aad’s Borrelboot is niet bepaald rolstoel en rollator vriendelijk. 

Bakkie & Gebakkie

36,50 Per persoon
  • 1,5 uur rondvaart
  • Verschillende taarten
  • Onbeperkt koffie, thee en non alcoholische drankjes
  • vertrek om 10:00 tot 11:30 uur
  • CO2 compensatie met Trees for all
  • 2 uur varen € 41,50
Onze arrangementen zijn
altijd compleet en inclusief:

Rondvaart ticket Borrelboot,
drankjes, personeel en BTW
Dranken:
In elk arrangement zijn de volgende dranken
standaard opgenomen:
Koffie, Thee van theemaas en water
Groepskorting over ticketprijs rondvaart
Meer dan 45 personen: 15% korting
Meer dan 55 personen: 20% korting
Ticketprijs:
2 uur € 25,- p.p.
2,5 uur € 27,50 p.p.
De zoetste rondvaart door Rotterdam!

Borrelboosters

Stap aan boord van onze Borrelboot in Rotterdam en maak je ervaring nog completer met onze sprankelende Borrelboosters! We hebben een scala aan fantatische uitbreidingen om jullie uitje nog specialer te maken.
Euromast
Kubuswoningen
Erasmusbrug
Wat kom je allemaal tegen?

Afhankelijk van waar de tour start zul je de verschillende wonderen van Rotterdam tegen komen. De stad heeft zo veel te bieden dat je er uren. zou kunnen verdwalen en je nog steeds blijft verbazen over de kunst en architectuur in alle straten. 

Euromast
Als je goed tussen de gebouwen van de stad door kijkt kun je hem vanuit heel Rotterdam zien. Een van de hoogste torens in Nederlands; de Euromast. De toren, ontworpen door de architect Maaskant, biedt een spectaculier 360 grade uitzicht van Rotterdam. 

De euroscoop neemt je helemaal mee naar het topje op 185 meter hoogte. Precies hoog genoeg om de stad niet alleen nog te kunnen zien maar ook nog te kunnen voelen. Tickets voor de Euromast zijn niet inbegrepen in de tocht, maar kunnen wel worden bijgeboekt. Een bezoek aan de euromast duurt gemiddeld een uur, en zal jullie dag voor een kleine prijs perfect uitbreiden. 

Kies je ervoor om met zijn alle omhoog te gaan om van het uitzicht te genieten, vergeet ons team dan niet te vragen over de opties van de drankjes tijdens deze adembenemende tussenstop. 

Kubus woningen
Zodra je aankomt bij station Blaak zie je ze gelijk staan. Ons ‘Blaakse Bos’ gemaakt door Piet Blom blijft een van de waren eyecatchers in Rotterdam. De woningen zijn gebouwd met een hoek van 45 grade waarvan elke een ‘boom’ voorsteld in de stad. 

Laten we je gelijk een gelijk een geheimpje vertellen. De woningen zijn niet alleen leuk om naar te kijken van binnen en buiten, zie dienen ook als een loopbrug over een van de drukste straten van de stad. 

Markthal
Dit is zeker het Kleurrijkste gebouw in de stad; de Markthal! Zodra je binnenstapt word je overrompeld door alle tekeningen die de volledige plafonds van de hal versieren. Alle kraampjes en winkeltjes binnen geven je direct het gevoel dat je er lekker wilt rondneuzen. Deze zijn namelijk gevuld met bijzondere producten van over de hele wereld. 

Station Rotterdam Centraal
Indrukwekkend is zeker een van de manieren om het station van Rotterdam geopend in 2014 te omschrijven. Het station ziet er uit als een aluminium pijl in de richting het hart van de stad. Zo het station uitgelopen hoef je dus alleen maar het aangegeven punt te volgen. Makkelijker dan dit kan het niet toch? 

Druk is het er alleen wel, ondanks dat je dat niet vaak voelt op het ruime station. Gemiddeld wordt het station gebruikt voor 110.000 mensen per dag. 

Erasmusbrug
Voor de Echte Rotterdammers beter bekend als ‘de Zwanenhals of het vrouwenbeen’ is de Erasmusbrug de bekendste brug van Rotterdam. Tijdens de tocht van de Borrelboot Rotterdam zul je er zeker onderdoor varen maar ook eroverheen lopend, kijkend naar de watertaxi’s en RIB-Experience die onder de brug door scheuren geeft een heel bijzonder gevoel. De Erasmusbrug verbindt het centrum van de stad met de Kop van Zuid. De Kop van Zuid heeft een  rijke historie. Hotel New York bevindt zich hier, vroeger het hoofdkantoor van de Holland Amerika lijn waar de schepen vertrokken met immigranten richting Amerika.

Dit zijn maar 5 van de hoogtepunten, maar de echte parels zul je moeten uitvinden tijdens de tours!