Ome Aad's medewerkers

Rogier Geurtsen

Rogier is ons culinaire wonder en de regelaar op Ome Aad's borrelboot. Hij maakt de lekkerste gerechten klaar zorgt voor de boot en het personeel en is ondanks al zijn taken altijd vrolijk.

Wouter van der Velden

Bij Wouter draait alles om water. Is hij niet te vinden op de borrelboot dan is hij wel op 1 van de rib's aan het varen van RIB-experience of op zijn eigen zeiljacht in de haven van Scheveningen. Wouter zorgt voor het onderhoud, de administratie en begeleid alle schippers

Pip Zee

Pip werkt bij Ome Aad's borrelboot sinds augustus 2019. Wat begon als een baantje in de bediening na haar atlantische zeilreis, veranderde in een onmisbare positie bij de borrelboot. Pip helpt en adviseert u bij alle feestjes en leuke dingen die u kunt doen op de borrelboot, RIB's en in Rotterdam.

Marc van der Veen

Marc is het creatieve brein achter Ome Aad's Borrelboot. Hij bedenkt al sinds 1992 diverse vrije tijds concepten voor horeca, partyschepen, bedrijfsuitjes. Zijn passies zijn reizen, eten en drinken en andere culturen ontdekken. Samen met zijn vriendin Jo reist hij over de wereld en brengt al het goede van de wereld mee terug naar Nederland waar hij alles graag met u deelt.

Valerie

Valerie werkt op de Borrelboot in de bediening. Altijd vrolijk en in voor een geintje. Wel naar haar luisteren anders ga je over boord! Maar verder heel lief hoor.