Ome Aad's Lunch Burgers

Op al mijn reizen over de wereld kwam ik altijd het meest internationale gerecht tegen van de wereld: De Hamburger! Toch zijn er grote verschillen in smaak, kwaliteit en welke sausen erop komen. Volgens Jo is de hamburger van Oma Aad het beste hamburgertje ter wereld. Biologisch vlees van rund, biologisch geteelde paddestoelen burger of een halfom burger. allemaal even lekker.

Helemaal geen poten burger

Het arrangement Helemaal-Geen-Poten bevat een Oesterzwam burger op Ome Aad’s manier. Hebben jullie grote trek? Verander de losse burger dan in een menu met verse dikke frieten van Friet@Katendrecht.

‘Dat is ook precies wat ik zoek!’ riep Jo. ‘Helemaal geen poten.’. Terwijl ze dit zo zei keken we elkaar aan en wist ik precies wat ze bedoelde. Een snel bezoek aan de supermarkt later stapte ik glunderend het dek op. ‘Wat vind je hiervan mijn lief? zei ik plagend met de tas nog in mijn handen. Al kijkend naar de gloeiende grill probeerde ik, ondanks mijn vraag, de nieuwsgierige handen van Jo nog uit de tas te houden. Twintig minuten later presenteerde ik een burger waar ze naar keek met enige twijfels. ‘Probeer nou maar, je gaat het echt lekker vinden.’. Ongelovig tasten ze toe. ‘En?’. ‘Verrukkelijk Aad! Dankjewel.’ zei ze met enige schaamte op haar gezicht. ‘Dit moeten we ook aan de mensen laten proeven.’.

Helemaal Geen Poten Burger

57,50 Per persoon
 • 2 uur lunch rondvaart
 • Brioche burger broodje met;
 • Botersla
 • Tomaat, uienrelish, augurk
 • Burgersaus
 • Cheddar
 • ‘Gro oesterzwam burger’
 • Onbeperkt drankjes
 • Optioneel verse frieten van Friet@Katendrecht (€ 4,50 p.p. incl sauzen)
Vega

4 of 2 poten burger

Gewoon lekkere trek! Hoe fijn is dat. Niet weten wat je wilt eten, geen zin hebben om er lang over na te denken en dan uit te kijken naar zo’n heerlijk vieze, sappige, malse burger! Het water loopt al in mijn mond als ik erover nadenk. Het mooiste blijft, dat ik nog nooit op de wereld ook maar een persoon ben tegen gekomen die niet kon genieten van een goede burger. Of het nu kwam van een beestje op 4 of geen poten, een burger stelt nooit teleur.

Bij het 4 of 2 Poten Burger arrangement krijg u vooraf de keuze uit een rundvleesburger of kipburger. Zijn er gasten binnen uw gezelschap die de voorkeur geven aan een burger zonder poten? Probeer dan zeker onze ‘Gro oesterzwam burger’ uit!

4 of 2 Poten Burger

57,50 Per persoon
 • 2 uur lunch rondvaart
 • Burger à la Borrelboot
 • Rundvlees of Kip burger van Kwaliteitsslagerij de Groene Zoom
 • IJsbergsla
 • Tomaat, augurk, ui
 • ketchup en mayonaise
 • Kaas
 • Onbeperkt drankjes
 • Optioneel verse frieten van Friet@Katendrecht (€ 4,50 p.p. incl sauzen)
Lekker

50% voor het milieu burger

In het 50%-voor-het-milieu-burger arrangement wordt de helft minder vlees gebruikt dan normaal. De luxe burger is beleggen met truffelmayonaise en Old Amsterdam voor extra spice.

‘Maar wat als we het nu beiden doen?’ zei Jo met een sprankel in haar ogen. ‘Een burger waar we samen van kunnen genieten. Een beetje van jou en een beetje van mij. Dat moet toch te vinden zijn?’.

Die onderzoeksvraag was precies wat we nodig hadden. Met Jo, mijn vrolijke detective, als echte speurneus op de laptop en ik langs alle slagers kwamen we uit bij de Gro Blended Burger. Met 50% oesterzwammen en 50% mals rundvlees. De perfecte tussenstap om te beginnen met het maken van het verschil.

50% Voor Het Milieu Burger

57,50 Per persoon
 • 2 uur lunch rondvaart
 • Brioche burger met;
 • Botersla
 • Tomaat, Uienrelish, augurk
 • Truffel mayonaise
 • Old Amsterdam
 • 'Gro blended burger'
 • Onbeperkt drankjes
 • Optioneel verse frieten van Friet@Katendrecht (€ 4,50 p.p. incl sauzen)
super
Onze arrangementen zijn altijd compleet en inclusief:
Ticket Borrelboot,
onbeperkt drinken, zoutjes, personeel and BTW
Drinken:
In elk arrangement zijn de volgende drankjes inbegrepen
standaard meegeleverd: 
Witte wijn (droog en zoet), rode wijn,
Oranjeboom pils, Cola, Cola light, Sprite, Casis, Fanta, Bitterlemon, Tonic, Ice tea regular, Icetea green, plat en bruisend water.
Groepskorting over standaard prijzen
Meer dan 45 personen: 10% korting
Meer dan 55 personen: 15% korting

De basisprijs bestaat uit de prijs van het rondvaartticket, drankjes en snacks. Dit kan per dag en tijd verschillen. U krijgt geen korting op het eten.

De Vetste rondvaart door Rotterdam!

Borrelboosters

Stap aan boord van onze Borrelboot in Rotterdam en maak je ervaring nog completer met onze sprankelende Borrelboosters! We hebben een scala aan fantatische uitbreidingen om jullie uitje nog specialer te maken.

De gezelligste rondvaart door Rotterdam beleef je natuurlijk bij Ome Aad! De tocht voert lang de oevers van de Nieuwe Maas naar het oosten, waar we bij de Kuip keren. We navigeren richting het westen door het stadscentrum met haar formidabele hoogbouw naar de Rotterdamse havens. In deze werkhavens varen we vlak langs de grote zeeschepen, terwijl jij van een drankje en de hamburger met friet geniet.

De burger boten zijn het hele jaar door beschikbaar met de burgers die bestaan uit biologisch vlees van onze kwaliteitsslager, een half om half oesterzwam/rundvlees burger of een volledige oesterzwam burger.  Een compleet georganiseerde tocht van minimaal 2 uur door de Rotterdamse havens inclusief drankjes. 

Willen jullie graag alle burgers proberen of gedeeltelijk poten en geen poten? Geen probleem, alle burgers vallen gezamenlijk te combineren binnen de groep. Geef gerust vooraf aan hoeveel van welk type er is gewenst, dan zetten wij alvast de BBQ aan.

CITYGAME: De borreljacht!

Wil je een leuk retro spel doen in Rotterdam, zonder achter een ipad aan te lopen, en aan het einde gezellig borrelen met kaas en bitterballen in een typisch Rotterdams etablissement of op de borrelboot dan is de Borreljacht het juiste spel. In dit spel ga je wandelend van de ene locatie naar de andere. Al speurend naar de typisch Rotterdamse locaties leer je de stad op een ander manier kennen. Maar sta niet te lang stil, want het team dat als eerste de geheime borrellocatie heeft gevonden wint!

Opzet
Elk team maakt aan de hand van een globale kaart zelf de keuze waar heen te gaan. Op elke locatie zal men geconfronteerd worden met een vraag die betrekking heeft op de plaats waar men dan staat. Het antwoord op de vraag dient ingevuld te worden in een raadsel. Hoe meer antwoorden hoe makkelijker het wordt om de slogan te ontrafelen. Elke letter van de slogan heeft een eigen cijfer. Die cijfers dienen op hun beurt middels een formule ontrafeld te worden tot een eindcoördinaat; de borrellocatie.

Spelduur
Circa 2,5 uur (inclusief opstart). De prijsuitreiking vindt achteraf plaats onder het genot van een drankje op een gezellige (en tot het einde geheim te houden) eindlocatie. Borrel is niet inbegrepen. Locaties De Borreljacht wordt gespeeld in Rotterdam centrum

Uitrusting
Vragen en opdrachten, GPS apparaat en instructies.

Vraag het team voor meer informatie!